29 Temmuz 2015 Çarşamba

HTML Renk Kodları İsimleriyle Tüm Renkler

Bu yazıyı özellikle bloggerlara ve diğer HTML sistemini kullananlara kolaylık olması için yazıyorum. Yazımın devamında paylaştığım renk kodları tablosunu yabancı bir siteden aldım ve sadece renklerin isimlerini çevirdim amacım renklerin kodları ve isimlerini barındıran kaynak bir yazı hazırlamak ve diğer yazılarımda okuyucularımı renk kodları için dışarıya yönlendirmektense kendi blogumda böyle bir yazı oluşturmanın daha mantıklı olabileceğini düşündüm ve bloguma diğer yazılarım için gelen ziyaretçilerim de buna katılacaktır. Yazımın devamında renklerin tamamen Türkçe isimleri ve karşılık gelen kodlarını bulacaksınız.

Blogger Otomatik Devamını Oku Ekleme Özelliği Eklentisi


Bu yazımda hem ana sayfanızda dolanan okuyucuların hem de sizin işinize yarayacak ve blogunuzu daha hoş ve düzenli bir görüntüye kavuşturacağını düşündüğüm güzel bir özellik eklemenizi sağlayacak olan yazıları otomatik kısaltma ve yazının devamını oku eklentisini paylaşacağım ve bu eklentiyi kesinlikle sizlere tavsiye etmekteyim zaten kendi kişisel blogumda da kullanmaktayım sadece ben olsam iyi bir çok profesyonel blog ve kaliteli tema üreticisi de kullanmaktadır. 

Bu eklemeyi blogunuza yaptığınızda şablon özelleştirmelerinize bağlı olarak verdiği görüntü blogdan bloga değişebilse de yaklaşık olarak blogunuzun ana sayfasında yayınlarınızın görüntüsü alttaki ekran alıntısındaki görüntü gibi olacaktır. Yazımın devamında ise sizlerin de nasıl blogunuza bu özelliği ekleyebileceğinizi anlatıyorum.